Annons:
Etikett50tals-mode-skönhet-och-inredning
Läst 6197 ggr
AnnaSue
7/5/13, 3:50 PM

Amerikansk vintage butik i Stockholm

På gamla brogatan 23 i Stockholm så finns den supercharmiga butiken American vintage full med vintagekläder och prylar direkt från america. Allting där inne har en histora och allting är till salu. T.om lamporna i taket. Gina den jättetrevliga ägaren med sin härliga dialekt från Georgia är den som har skapat detta mysiga smultronställe.

Det var en helt vanlig dag, jag var på väg för att köpa strumpbyxor i dansshopen på gamla brogatan. Jag hade väldigt lite pengar på mig och jag hade inte så mycket tid. När jag såg skylten kunde jag ändå inte låta bli att gå in. Jag älskar ju saker med historia och jag älskar ju det amerikanska. 

Där inne blev jag mött av den glada trevliga ägaren Gina. Hon gör verkligen att man känner sig välkommen utan att vara påträngande. 

Affären var full av charmiga detaljer som man kan inreda med och massa kläder och cowboyboots m.m 

Jag köpte en gammal registreringsskylt från Texas, en baseboll som någon spelat med i något lag i USA för länge sen ( man kunde se det röda från baseboll planen och små fina slitningar av många studsar) 

Jag hittade också en luvtröja som jag har på mig just nu faktiskt. Den var rosa och liten som jag och var från San Diego. Någon som kanske var cheerleader i laget "Padres" hade använt den. 

Det fanns gamla lapptäcken,klänningar,jeans,skjortor,plåtburkar,plåtskyltar,leksaker, fotografier, läsk och godis, såna gamla rullskridskor m.m m.m 

Den 4e juli var jag där igen för då hade de en countrysångare som satt och spelade vid soffhörnan bland alla cowboystövlar. 

Med vänliga hälsningar miss Anna Jolene Sue :-)

Annons:
Upp till toppen
Annons: